Q&A

Var uppdaterar vi information om antal deltagare, specialkost och andra nödvändiga uppgifter?

Vi skickar ut lösenord och användarnamn (anmälningsnummer) tillsammans med anmälningsbekräftelsen som ni erhåller då vi mottagit er anmälan och godkänt denna. Med lösenord och användarnamn kan ni logga in på "Redigera din anmälan" här på vår hemsida. Via er sida kan ni sedan komplettera de uppgifter som är nödvändiga för ert deltagande. Här kan ni också läsa viktig information om turneringen och se vilka betalningar vi har registrerat för er.


När publiceras spelschemat?

Spelschemat publiceras på vår hemsida strax innan cupstart. Med reservation för sena ändringar på grund av sena återbud.


När får vi veta vilken skola vi ska bo på?

Boendet publiceras så fort boendeplaceringen är klar. Detta brukar ske någon gång under maj månad beroende på hur anmälningsläget ser ut med återbud och ändringar som påverkar boendeplaceringen. På er lagsida hittar ni information om vilken skola ert lag har blivit tilldelad.

Länk: Läs mer om att bo på skola här


Finns det campingplats vid skolan?

Många av våra skolor har anordnade campingar precis utanför eller i närheten av skolan. Vilka skolor som kommer ha en camping publiceras på vår hemsida några veckor innan cupstart.


Hur många vuxna måste bo med laget på skolan?

Minimum två och maximalt fyra stycken vuxna ska bo med varje lag på skolan, detta för att säkerställa säkerheten för barnen och ungdomarna.


Hur bokar man camping?

Campingplatser bokas via vår hemsida och betalas direkt vid bokningstillfället.

Länk: Läs mer om Storsjöcupens campingar här


Kan man äta på någon av skolorna om man inte köpt boende?

På varje skola finns möjligheten att köpa matkuponger för de som inte köpt boende. Matkuponger kan köpas till alla våra måltider, frukost, lunch och middag.

Länk: För tider och matsedel klicka här


Vart vänder man sig för att hyra/hyra ut en bostad under Storsjöcupen?

Storsjöcupen förmedlar ingen uthyrning av bostäder. Vi hänvisar alla de som vill hyra och hyra ut bostäder under Storsjöcupen till blocket.se och airbnb.se. Så håll utkik där!

Länk: blocket.se

Länk: airbnb.se


Hur ordnas transport mellan matcherna och vart kan man parkera?

Med sitt deltagarband åker man fritt på bussarna inom Östersund. Alla spelplaner och skolor ligger inom det lokala kommunikationsnätet.

I dagsläget är det väldigt begränsat med parkeringsplatser vid sportfältet i Odensala. Vi hänvisar alla till vår parkering vid Furuparken. Därifrån går det shuttlebussar ut till sportfältet under alla turneringsdagar.