Välkommen till en spännande nyhet för alla E-sportentusiaster och fotbollsfans! 

I år tar Storsjöcupen ett stort kliv in i den digitala arenan med vår alldeles egna Storsjöcupen E-Games, som kommer att löpa parallellt med den traditionella fotbollsturneringen.

Vad kan du förvänta dig?

Under cupens gång, från tisdag till lördag, kommer vi att ha ett speciellt E-Sport tält på sportfältet. Här kommer tio PlayStation 5-konsoler att stå redo för intensiva tävlingar. Det blir en perfekt mix av fotboll och gaming där du kan visa dina färdigheter både på planen och på skärmen!

Registrering och förberedelser

Vi vill att alla ska få chansen att ordentligt förbereda sig och planera sin medverkan i E-GAMES. Därför öppnar vi upp för föranmälan redan fem veckor före Storsjöcupens start. Detta ger dig gott om tid att bekanta dig med både spelreglerna och tävlingsformatet för E-GAMES.

Viktigt att notera är att antalet platser per spelare och dag är begränsat, så för att säkerställa din plats, håll dig uppdaterad via vår hemsida för exakta datum och mer detaljerad registreringsinformation. Missa inte chansen att vara en del av denna unika upplevelse!

Kommunikation och uppdateringar

All viktig information om E-Games kommer att finnas tillgänglig på vår dedikerade Discord-server. Länken till servern publiceras här på vår hemsida den 2 maj, så missa inte det!

Tävlingsupplägg

Lag: Klubb- och landslag

Matchlängd: 4 minuters halvlek

Nivå: Legendarisk

Matcher: Minst 3 matcher garanterade per deltagare

Priser: Priser till topp 3

Spelformat: Grupp- och knockoutspel (Kvartsfinal, Semifinal och Final spelas på lördagen)

Anmälningsavgift: 149 kr (Man betalar på plats)

Vi ser fram emot att se gamla och nya ansikten delta i denna unika kombination av traditionell sport och E-sport. Det blir en vecka full av spänning, tävling och gemenskap. Ställ in siktet på både mål och skärmar och gör dig redo för en upplevelse utöver det vanliga!